AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürüyle kavga etmek

Kahve falında müdürüyle kavga etmek

Kahve falında müdürüyle kavga etmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, işlerini düzene sokacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında müdürüyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Kahve falında müdürle kavga etmek başarısız ve mutsuz olacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet eder.

Kahve falında okul müdürüyle kavga etmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalettir.

Kahve falında müdürüyle kavga etmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında müdürünün öptüğünü görmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında genel müdür görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine inanılır.

Kahve falında müdürle sohbet etmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müdürünün işten çıkarıldığını görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında genel müdürle tokalaşmak sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir