Kahve falında okul müdürüyle kavga etmek

Kahve falında okul müdürüyle kavga etmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, rakipleri mağlup edeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında okul müdürüyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Tuzağa düşmekte olan bir kişinin farkında olsanızda, o kişiye bunu göstermek zor olabilir.

Kahve falında okul müdürüyle kavga etmek bereket ve zenginlik olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında okul müdür yardımcısını görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında okul müdür yardımcısı görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında okul müdürü olmak en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında okul müdürüyle tartışmak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okul müdürüyle konuşmak helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet eder.

Kahve falında okul müdürünü dövmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski okul müdürü görmek üzüntülü bir döneme girileceğine, özel hayatında mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top