AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürle sohbet etmek

Kahve falında müdürle sohbet etmek

Kahve falında müdürle sohbet etmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında müdürle sohbet etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Kahve falında müdürle sohbet etmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sofrada sohbet etmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında imamla sohbet etmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen biriyle sohbet etmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeklerle sohbet etmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında sohbet dinlemek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşla sohbet ettiğini görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine delalet eder.

Kahve falında patronla sohbet etmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir