AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürünün öptüğünü görmek

Kahve falında müdürünün öptüğünü görmek

Kahve falında müdürünün öptüğünü görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, sevilen bir dostun geleceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında müdürünün öptüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal karmaşa veya karışıklıklar yaşamsal gerçeklikleri gölgeleyebilir.

Kahve falında özel kalem müdürü görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine tabir olunur.

Kahve falında genel müdür olduğunu görmek bir araya geleceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine delalettir.

Kahve falında müdürlerini görmek sorunlar altında ezileceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müdürün elini öpmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında genel müdür görmek hasret içinde kalacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına yorulur.

Kahve falında eski müdür yardımcısını görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında genel müdür yardımcısı görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına delalet eder.

Kahve falında genel müdürle tartışmak sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir