AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürle kavga etmek

Kahve falında müdürle kavga etmek

Kahve falında müdürle kavga etmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, aşkının da kalıcı olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında müdürle kavga etmek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizin yanınızda olduklarını belli edebilirler.

Kahve falında müdürle kavga etmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okul müdürüyle kavga etmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına alamet eder.

Kahve falında müdürüyle kavga etmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına yorulur.

Kahve falında personel müdürü görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına delalettir.

Kahve falında genel müdürle tartışmak fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işarettir.

Kahve falında personel müdürünü görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında eski müdürünü görmek sorunlarının da son bulacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında polis müdürü görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir