AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanı sarhoş görmek

Kahve falında babanı sarhoş görmek

Kahve falında babanı sarhoş görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, sağlık ve hayır getireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında babanı sarhoş gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin sağlığı açısından daha kararlı tutumlara girmenizde fayda var.

Kahve falında ölmüş babayı sarhoş görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında babasını sarhoş görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine inanılır.

Kahve falında sarhoş baba görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına delalettir.

Kahve falında babanın sarhoş olduğunu görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen babayı sarhoş görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, kazancının günden güne azalacağına işaret eder.

Kahve falında babasının sarhoş olduğunu görmek çektiği yokluğun unutulacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayı sarhoş görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını sarhoş görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir