AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoştan korkmak

Kahve falında sarhoştan korkmak

Kahve falında sarhoştan korkmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sarhoştan korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizle veya hayatınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir ya da rutinden sıkılmış olabilirsiniz.

Kahve falında sarhoştan korkmak her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında içki içip sarhoş olmamak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarhoş biri görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında eşinin sarhoş olduğunu görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini sarhoş görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında sarhoş birini dövmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bira içmek ve sarhoş olmak yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronu sarhoş görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, alacaklarını tahsil edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir