AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürünü dövmek

Kahve falında müdürünü dövmek

Kahve falında müdürünü dövmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine inanılır.

Kahve falında müdürünü dövmek gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında müdürünü dövmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okul müdürünü dövmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müdür dövmek helal kazanca sahip olunacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müdürü dövmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yani babasına benzeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini müdür olarak görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müdür masası görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında müdürün evine girmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında eski müdürle konuşmak tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir