AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürü dövmek

Kahve falında müdürü dövmek

Kahve falında müdürü dövmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında müdürü dövmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma örneği göstereceksiniz.

Kahve falında müdürü dövmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında müdürünü dövmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul müdürünü dövmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, başının ağrıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müdür dövmek çok büyük kazanç elde edeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastane müdür görmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski işyerinin müdürünü görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski genel müdür görmek sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine yorulur.

Kahve falında işyerinde müdür görmek sorunlarını çözeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir