AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürün evine girmek

Kahve falında müdürün evine girmek

Kahve falında müdürün evine girmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, çocuklarının fazla olacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine inanılır.

Kahve falında müdürün evine girmek gördüyseniz:

  • Yani siz başarılarınızla dikkat çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında müdürün evine girmek hükmünün geçmeyeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında müdür odasına girmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında müdürünü evinde görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının evine girmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaş evine girmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalettir.

Kahve falında evinden başka eve girmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı birinin evine girmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanın evine girmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir