AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini müdür olarak görmek

Kahve falında kendini müdür olarak görmek

Kahve falında kendini müdür olarak görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kendini müdür olarak gördüyseniz:

  • Yapacağınız çok önemli anlaşmalarda karşınızdaki kişiyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında müdürün ağladığını görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında genel müdürle tartışmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında müdürün elini tutmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında müdürden azar işitmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine yorulur.

Kahve falında okul müdür yardımcısı görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan kaynaklari müdürünü görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında eski iş müdürünü görmek kimseye minnet etmeyeceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bayan müdür görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir