AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdür masası görmek

Kahve falında müdür masası görmek

Kahve falında müdür masası görmek işlerinde aksama olacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, büyük kazanç elde edileceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müdür masası gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren bazı konular karmakarışık bir hal alabilir.

Kahve falında müdür masası görmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eski müdürle konuşmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında okul müdür yardımcısı görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına inanılır.

Kahve falında müdür olarak atanmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında eski müdür yardımcısını görmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, amaçlardan sapmaya işarettir.

Kahve falında müdürünün ağladığını görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına işarettir.

Kahve falında genel müdürle yemek yemek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının müdür olduğunu görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir