AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski müdürle konuşmak

Kahve falında eski müdürle konuşmak

Kahve falında eski müdürle konuşmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski müdürle konuşmak gördüyseniz:

  • Sağlık sorunu olan yakınlarınız varsa onlarla ilgili iyiye yönelik değişiklikler yaşanabilir.

Kahve falında eski müdürle konuşmak aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, gelişim içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okul müdürüyle konuşmak işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine işaret eder.

Kahve falında genel müdürle konuşmak kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında müdürle konuşmak darlığa ve yokluğa düşeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müdürle telefonda konuşmak hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genel müdür konuşmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine alamet eder.

Kahve falında eski müdürleri görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, ekmek ve dünya malı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski genel müdür görmek huzursuz olacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir