AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul müdürünü dövmek

Kahve falında okul müdürünü dövmek

Kahve falında okul müdürünü dövmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okul müdürünü dövmek gördüyseniz:

  • Yönünüzü belirleyip, o yolda ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında okul müdürünü dövmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, hayaline kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müdür dövmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müdürünü dövmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müdürü dövmek gamsız bir hayat süreceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına işarettir.

Kahve falında okul müdürünü görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında okul müdür yardımcısını görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okulun müdür yardımcısını görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, maddi gücünün azalacağına delalet eder.

Kahve falında okul müdürüyle konuşmak sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir