AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure ikram etmek

Kahve falında aşure ikram etmek

Kahve falında aşure ikram etmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, kazançlı işler yapacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet eder.

Kahve falında aşure ikram etmek gördüyseniz:

  • Çok fazla tutumlu değilsiniz.

Kahve falında aşure ikram etmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşure pişirdiğini görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure yapmak önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, tersliklerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında aşure verildiğini görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşure vermek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşure çorbası pişirmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, sevinç dolu haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşure yapan birini görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında aşure pişirmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir