AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure gününü görmek

Kahve falında aşure gününü görmek

Kahve falında aşure gününü görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşure gününü gördüyseniz:

  • Planlarınıza uymayan ya da zaman ayırmakta zorlanacağınız şeyler için sözler verebilirsiniz.

Kahve falında aşure gününü görmek hayır duaları alınacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure günü görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına inanılır.

Kahve falında birinin aşure yediğini görmek tüm isteklerine kavuşacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulur.

Kahve falında aşure keşkek görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş aşurelik buğday görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına inanılır.

Kahve falında aşure yemek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şekersiz aşure yemek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının aşure yediğini görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kişinin fena halde yanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir