AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin aşure yaptığını görmek

Kahve falında birinin aşure yaptığını görmek

Kahve falında birinin aşure yaptığını görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında birinin aşure yaptığını gördüyseniz:

  • Kişisel ani kararlar vermekten veya evde ani değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında aşure yemek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında aşure ikram etmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşure yapan birini görmek hayata karşı cesaretleneceğine, kısa süre içinde engelleneceğine delalettir.

Kahve falında tuzlu aşure görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının aşure yediğini görmek içinin rahat edeceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu aşure yemek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muharrem ayında aşure görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Kahve falında aşure çorbası görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, kimseyle konuşmaz olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir