AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure karıştırmak

Kahve falında aşure karıştırmak

Kahve falında aşure karıştırmak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına işarettir.

Kahve falında aşure karıştırmak gördüyseniz:

  • Daha iyi yaşam koşulları için yapılacak düzenlemeler ruhunuzu da besleyebilir.

Kahve falında aşure karıştırmak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işarettir.

Kahve falında aşure yapıp dağıtmak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu aşure görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşure dökmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, düşmanından uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında tencerede aşure görmek işlerinin yolunda gideceğine, işlerine yeni işler katacağına delalet eder.

Kahve falında bir kazan aşure görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında aşure pişirmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş aşurelik buğday görmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir