AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü morarmış birini görmek

Kahve falında yüzü morarmış birini görmek

Kahve falında yüzü morarmış birini görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, şansın yüzüne güleceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü morarmış birini gördüyseniz:

  • Kendinizi her anlamda geliştirebilir, yeni yerler görebilir veya ufkunuzu genişletebilirsiniz.

Kahve falında birinin yüzünde morluk görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında mor yüz görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü morarmış insan görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünü morarmış görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü morarmış birini görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde morluk görmek elinin sıkışacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında yüzü morarmış görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü morarmış görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir