AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç dalını kesmek

Kahve falında ağaç dalını kesmek

Kahve falında ağaç dalını kesmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına işarettir.

Kahve falında ağaç dalını kesmek gördüyseniz:

  • Borç-alacak, miras meseleleri bakımından daha şanslı olabilir, aradığınız krediyi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Kahve falında kuru ağaç dalı kesmek tüm kederinin uçup gideceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında ağacın dalını kesmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, kazancının tükenmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş ağaç dalı kesmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan dal kesmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç dalı kesmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç dalını kesmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dut ağacının dalını kesmek yetkili bir göreve atanacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ağacın dallarını kesmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir