AnaSayfa / Genel / Kahve falında yelek ördüğünü görmek

Kahve falında yelek ördüğünü görmek

Kahve falında yelek ördüğünü görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yelek ördüğünü gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken şeyleri söylememeye özel dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında yelek ördüğünü görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında bebek yeleği ördüğünü görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kürk yelek giymek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işarettir.

Kahve falında şişme yelek görmek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yelek işlemek zararlı kişilerden uzak durulacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah yelek almak insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı yelek örmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deri yelek görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir