AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüylü yelek görmek

Kahve falında tüylü yelek görmek

Kahve falında tüylü yelek görmek mali olarak küçüleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, çekilen hasretin biteceğine, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tüylü yelek gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli bilgilere ulaşmadan ya da elinizdeki bilgileri netleştirmeden harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında tüylü yelek görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına işarettir.

Kahve falında tüylü yelek giymek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz yelek görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yün yelek örmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil yelek görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı yelek örmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz örgü yelek görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebek yeleği görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir