AnaSayfa / Genel / Kahve falında çelik yelek giymek

Kahve falında çelik yelek giymek

Kahve falında çelik yelek giymek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, engellerin aşılacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında çelik yelek giymek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızın işinizi etkilemesine izin vermeyin.

Kahve falında çelik yelek giymek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına delalettir.

Kahve falında çelik yelek görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çelik kaşık görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çelik kapı taktırmak sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına delalettir.

Kahve falında çelik kasa açmak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında çelik tencere yıkamak tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında çelik tepsi görmek çok mutlu olunacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çelik yüzük görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir