AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor terlik görmek

Kahve falında mor terlik görmek

Kahve falında mor terlik görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor terlik gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan şeyleri kabul etmemeniz durumunda duygularınız kontrolü ele alabilir.

Kahve falında mor terlik giymek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mor terlik görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine inanılır.

Kahve falında mor terlik almak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına işarettir.

Kahve falında camide terlik görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yırtılmış terlik görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında namaz terliği görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, işsizin iş bulacağına delalettir.

Kahve falında tahta terlik görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalettir.

Kahve falında kapının önünde terlik görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir