AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor terlik almak

Kahve falında mor terlik almak

Kahve falında mor terlik almak ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor terlik almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı ilgilendiren konularda duygusal tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında mor terlik görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor terlik almak sevinçli ve güzel bir haber almaya, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında mor terlik giymek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deri terlik görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında terliğinin kaybetmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terlik teki görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terliğin tekini aramak kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında terlikle okula gitmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir