AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor taşlı kolye görmek

Kahve falında mor taşlı kolye görmek

Kahve falında mor taşlı kolye görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, icat yapacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında mor taşlı kolye gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında son derece olumsuz planlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında mor taşlı kolye görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor kolye takmak heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında mor renk kolye görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına delalettir.

Kahve falında mor kolye görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı taşlı kolye görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil taş kolye görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında taş kolye takmak kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında taşlı altın kolye görmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir