AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taş kolye görmek

Kahve falında yeşil taş kolye görmek

Kahve falında yeşil taş kolye görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, ticarette şansının düşeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil taş kolye gördüyseniz:

  • Tepkisel tavırlar size zarar verebilir.

Kahve falında yeşil taş kolye görmek hasret çekenlerin buluşacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil taşlı kolye görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı altın kolye görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, insanlara iş öğreteceğine inanılır.

Kahve falında taş kolye takmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında firuze taşlı kolye görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, icat yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek taş kolye görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşı düşmüş kolye görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında pembe taşlı kolye görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir