AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş kolye takmak

Kahve falında taş kolye takmak

Kahve falında taş kolye takmak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, yeni bir araba satın alınacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında taş kolye takmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yakın ilgi beklerken, sizin işlerinizle fazla uğraşmanız, biraz da gözünüzün dışarıda olması onun kırılmasına neden olabilir.

Kahve falında pembe taşlı kolye takmak girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah taşlı kolye takmak yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında taş kolye takmak gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında taşlı kolye takmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, rütbenin yükseleceğine işarettir.

Kahve falında sedef kolye takmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işaret eder.

Kahve falında yusufcuk kolyesi takmak insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında altın kolye takmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz inci kolye takmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir