AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk kolye görmek

Kahve falında mor renk kolye görmek

Kahve falında mor renk kolye görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında mor renk kolye gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar gelecek açılımlarını çeşitlendirebilir.

Kahve falında mor renk kolye görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor kolye takmak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor kolye görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında mor taşlı kolye görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte kolye görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renk kolye görmek kendi işine sahip olacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli kolye takmak çok hayırlı işlere atılacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil renk kolye görmek büyük başarıla kazanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir