AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor kolye görmek

Kahve falında mor kolye görmek

Kahve falında mor kolye görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, içinin huzurla dolacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, önünü açacağına delalettir.

Kahve falında mor kolye gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklık durumunda olabilirsiniz.

Kahve falında mor taşlı kolye görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında mor kolye takmak verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine inanılır.

Kahve falında mor renk kolye görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet eder.

Kahve falında mor kolye görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında boynunda zincir kolye görmek varlık içinde yaşayacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boncuk kolye yapmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pırlantalı kolye görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, eşlerinin kapanacağına işarettir.

Kahve falında kolye değiştirmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir