AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor soğan almak

Kahve falında mor soğan almak

Kahve falında mor soğan almak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine inanılır.

Kahve falında mor soğan almak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla sosyalleşmeniz durumunda gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilecek olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında mor soğan almak ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor soğan yemek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hoşluklarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında mor soğan görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, bilincin artacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kuru soğan görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında soyulmuş soğan görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan sökmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına inanılır.

Kahve falında yeşil soğan satın almak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan sattığını görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, kötü sözler duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir