AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor soğan yemek

Kahve falında mor soğan yemek

Kahve falında mor soğan yemek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, ömrünün uzun olacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine delalet eder.

Kahve falında mor soğan yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde yaşanan her konuyu kafanıza takıyorsunuz, biraz rahat olun yoksa sağlığınızı kaybedebilirsiniz.

Kahve falında mor soğan yemek yeni ilişkiler kurulacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine alamet eder.

Kahve falında mor soğan almak hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor soğan görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kuru soğan yemek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına yorulur.

Kahve falında soğanlı salata yemek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ soğan yemek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına tabir olunur.

Kahve falında soğan ekmek yemek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğan ve sarımsak yemek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir