AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan satın almak

Kahve falında yeşil soğan satın almak

Kahve falında yeşil soğan satın almak uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, rızkının da genişleyeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil soğan satın almak gördüyseniz:

  • Teklif, öneri veya davetler alabilir, biraz da şaşırabilirsiniz.

Kahve falında yeşil soğan satın almak kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soğan satın almak şansının ve kısmetinin açılacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kuru soğan satın almak ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak delalettir.

Kahve falında birinden yeşil soğan almak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil taze soğan görmek fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında yeşil soğan yaprağı görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında marul yeşil soğan görmek maddi konularda kayıplar olacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan sulamak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir