AnaSayfa / Genel / Kahve falında soyulmuş soğan görmek

Kahve falında soyulmuş soğan görmek

Kahve falında soyulmuş soğan görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, dostlarını da iyi seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş soğan gördüyseniz:

  • Yeni boyutlara doğru gidiyorsunuz.

Kahve falında soyulmuş soğan görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında soyulmuş kuru soğan görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına işaret eder.

Kahve falında soyulmuş karpuz görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında soyulmuş elma yemek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç derisinin soyulduğunu görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret eder.

Kahve falında soyulmuş domates görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, ondan kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünün derisi soyulmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendi evinin soyulduğunu görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir