AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan sattığını görmek

Kahve falında yeşil soğan sattığını görmek

Kahve falında yeşil soğan sattığını görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan sattığını gördüyseniz:

  • Kendi kendinizle tartışmanıza neden olabilecek önerilerden uzak durun.

Kahve falında marul yeşil soğan görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kendisini ona adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil soğan yemek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil taze soğan görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, zenginliği bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada yeşil soğan görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan ve marul görmek huzur içinde yatacağına, mutluluktan havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan ve kıvırcık görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan pişirmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil soğan toplamak ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir