AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor salkım görmek

Kahve falında mor salkım görmek

Kahve falında mor salkım görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında mor salkım gördüyseniz:

  • Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mor salkım görmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yeterli kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında mor üzüm salkımı görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı salkım üzüm görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında salkım küpe görmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına delalet eder.

Kahve falında bir salkım üzüm görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında kara üzüm salkımı görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz üzüm salkımı görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalet eder.

Kahve falında salkım elma görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir