AnaSayfa / Genel / Kahve falında salkım elma görmek

Kahve falında salkım elma görmek

Kahve falında salkım elma görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında salkım elma gördüyseniz:

  • Provokatif kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında salkım elma görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bir salkım üzüm yemek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil üzüm salkımı görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalettir.

Kahve falında salkım üzüm yemek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine alamet eder.

Kahve falında salkım söğüt ağacı görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil salkım üzüm görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında salkım muz görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salkım kiraz görmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir