AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir salkım üzüm görmek

Kahve falında bir salkım üzüm görmek

Kahve falında bir salkım üzüm görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir salkım üzüm gördüyseniz:

  • Aklınıza yatmayan veya gerçekçi bulmadığınız öneri veya teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında beyaz üzüm salkımı görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük üzüm salkımı görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, kişinin kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil üzüm salkımı görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah üzüm salkımı görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine işaret eder.

Kahve falında salkımdan üzüm yemek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında salkım sarı üzüm görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah salkım üzüm görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına inanılır.

Kahve falında yeşil salkımlı üzüm görmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir