AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk ceket giymek

Kahve falında mor renk ceket giymek

Kahve falında mor renk ceket giymek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, güçten ve takatten düşeceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mor renk ceket giymek gördüyseniz:

  • Sağlıklı olmayan yerlerden veya durumlardan uzaklaşmalısınız.

Kahve falında mor renk ceket giymek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor ceket giymek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil renk ceket giymek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo renk ceket giymek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı renk ceket giymek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalettir.

Kahve falında renkli ceket giymek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli ceket giymek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında mor renkli elbise giymek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir