AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk kolye görmek

Kahve falında mavi renk kolye görmek

Kahve falında mavi renk kolye görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, malında zulüm meydana gelmesine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk kolye gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mavi renkte kolye görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renk kolye görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kolye takmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı kolye görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında mavi kolye hediye almak güzel günler yaşayacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mavi boncuk kolye görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mavi boncuklu kolye görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, maddi olarak zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında mavi kolye görmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir