AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkte kolye görmek

Kahve falında mavi renkte kolye görmek

Kahve falında mavi renkte kolye görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkte kolye gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilir veya özel bir kişiyle eski stilde ya da geçmişle bağlantılı romantik anlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mavi renk kolye görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte kolye görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, fikirlerinin can bulacağına delalettir.

Kahve falında mavi taşlı kolye görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, gururlandıracak işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında mavi kolye hediye almak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk kolye görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kolye takmak zor zamanlar geçireceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi boncuklu kolye görmek elindekileri de yitireceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında mavi kolye görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir