AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk canta görmek

Kahve falında mor renk canta görmek

Kahve falında mor renk canta görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında mor renk canta gördüyseniz:

  • Bazı kişiler konuşmaktan kaçınıyor veya demagoji yaparak zaman kazanmaya çalışıyor olabilir.

Kahve falında mor renk canta görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına işarettir.

Kahve falında mor renk halı görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına işaret eder.

Kahve falında mor ve turuncu renk görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor renk ceket giymek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor renkli küpe görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor renk hırka görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, eğlenceli günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında mor ve pembe renk görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Kahve falında mor renk etek görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir