AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor ve pembe renk görmek

Kahve falında mor ve pembe renk görmek

Kahve falında mor ve pembe renk görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, istediği gibi hareket edeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mor ve pembe renk gördüyseniz:

  • Size verdiği sözleri ya da genel anlamda görevlerini yerine getirmeyen kişilerle ilişkilerinize mesafe koyma kararı alabilirsiniz.

Kahve falında pembe ve mor renk görmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor ve pembe renk görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe ve beyaz renk görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna delalet eder.

Kahve falında koyu pembe renk görmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında pembe renk koltuk görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına inanılır.

Kahve falında pembe renk kazak görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toz pembe renk görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında pembe renk görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir