AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk balık görmek

Kahve falında mor renk balık görmek

Kahve falında mor renk balık görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, maddi olarak zarar edeceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, tövbe etmeye, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor renk balık gördüyseniz:

  • Planladığınız haraket tarzından şaşmamalısınız.

Kahve falında mor renk balık görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında mor renk hırka görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında pembe ve mor renk görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mor renkler görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz ve mor renk görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında mor renkli çiçek görmek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında mor renkli kumaş görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında koyu mor renk görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir