AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renkler görmek

Kahve falında mor renkler görmek

Kahve falında mor renkler görmek yokluk çekmeyeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor renkler gördüyseniz:

  • Sözler değil eylemler önem taşıyor.

Kahve falında mor renkli halı görmek hayallerin yarıda kalacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine alamet eder.

Kahve falında mor renk hırka görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında mor renk eşarp görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında mor renkli elbise giymek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında mor renk görmek toplum içindeki değerinin artacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında mor renk oje görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renk yatak örtüsü görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulur.

Kahve falında mor renkli kumaş görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir