AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve mor renk görmek

Kahve falında beyaz ve mor renk görmek

Kahve falında beyaz ve mor renk görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, zorluklarla boğuşulacağına, rızkının eksileceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz ve mor renk gördüyseniz:

  • Egoist kişilerin taleplerine boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında beyaz ve mor renk görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında mor renk oje sürmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına inanılır.

Kahve falında mor renk ceket giymek kalbini tekrar hayata açacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renk boya görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında mor renkli yılan görmek maddi sorunlarının artacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında mor renk abiye giymek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kafa dinleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor renkli ayakkabı görmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında mor renk koltuk görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir