AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu mor renk görmek

Kahve falında koyu mor renk görmek

Kahve falında koyu mor renk görmek çok hayırlı işlere girileceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, can bulacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında koyu mor renk gördüyseniz:

  • Değişiklik kapıda veya yaşanmış olan değişikliği güleryüzle kabullenmekte fayda var.

Kahve falında koyu mor renk görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, tatsızlıklar çıkacağına yorulur.

Kahve falında koyu renkler görmek hayıflanacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine yorulur.

Kahve falında koyu renk ayakkabı görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında koyu yeşil renk görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu sarı renk görmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine inanılır.

Kahve falında koyu renk saç görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçı koyu renk görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında koyu renkli elbise görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir