AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe ve mor renk görmek

Kahve falında pembe ve mor renk görmek

Kahve falında pembe ve mor renk görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, tecrübe sahibi olacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına inanılır.

Kahve falında pembe ve mor renk gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir, şüphelerinizi bertaraf etmelisiniz.

Kahve falında mor ve pembe renk görmek sıkıntıların sona ereceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe ve mor renk görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalettir.

Kahve falında pembe renkli fare görmek kişinin fakirleşeceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz pembe renk görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında koyu pembe renk görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında pembe renk çiçek görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında pembe renkli ip görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve pembe renk görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir