AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor örtü takmak

Kahve falında mor örtü takmak

Kahve falında mor örtü takmak hayırlı olayların yaşanacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, başka işler deneyeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine işaret eder.

Kahve falında mor örtü takmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yeniden düzelebilmesi için, söylediklerinizin ölçülü olmasına gayret gösterin.

Kahve falında mor örtü takmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor masa örtüsü görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renk yatak örtüsü görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında mor yatak örtüsü görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mor örtü görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, gücünün azalacağına yorulur.

Kahve falında beyaz namaz örtüsü takmak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz örtüsü takmak kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına delalettir.

Kahve falında mavi örtü takmak kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, kazancının iki kat artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir