AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor yatak örtüsü görmek

Kahve falında mor yatak örtüsü görmek

Kahve falında mor yatak örtüsü görmek yaşam refahının düşeceğine, evlat sahibi olacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, ömür boyu devam edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına işarettir.

Kahve falında mor yatak örtüsü gördüyseniz:

  • Bazı olayların kontrolden çıkmasına izin vermeniz durumunda bir ilişkiniz size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında mor yatak örtüsü görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında mor renk yatak örtüsü görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor masa örtüsü görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında mor örtü görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor örtü takmak sorunlarının birken beş olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatak örtü görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, insanları kandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak örtüsü düzeltmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında krem rengi yatak örtüsü görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir